Skip to navigation

Contact Info

info@pdinstallaties.nl      +0162 743343     

Meterkast aanleggen

Kraakhelder beeld en supersnel internet. 

Gegarandeerd als u uw netwerk door ons laat aanleggen. 

 

Centraal antenne, telefonie en internet, onlosmakelijk met elkaar verbonden maar steeds belangrijker de laatste jaren. Sinds de komst van digitale televisie en sneller internet is het steeds belangrijker om uw bekabeling op orde te hebben. Omdat wifi, 3-4 en binnenkort zelfs 5G signalen een steeds grotere “storende” invloed en uitwerking hebben op uw bestaande bekabeling. De hieruit voortvloeiende bekende blokjes beelden zijn hier een mooi voorbeeld van.

blokkerig beeld

Kwaliteit gegarandeerd met Kabelkeur producten

kabelkeur_logoPDinstallaties heeft hier natuurlijk een oplossing voor en installeert cai installaties  uitsluitend met Kabelkeur producten. Kabel Keur is het keurmerk voor goede aansluitmaterialen voor uw TV en Internet zoals coaxkabels, connectoren, coax splitters en versterkers. Met deze materialen is uw netwerk beter beschermd tegen stoorzenders en kunt u optimaal genieten van de hoge beeldkwaliteit die de kabel u biedt.

Meer weten of direct advies?

U kunt voor uw werkzaamheden altijd even contact met ons opnemen. Wij komen graag bij u langs om kennis te maken en voor een vrijblijvend gesprek over uw werkzaamheden. Ook als u advies nodig heeft over (uw) installaties of nadere informatie wenst over PDinstallaties en wat wij u te bieden hebben, kunt u uiteraard altijd even contact met ons opnemen.

Contact opnemen

Jouw naam (verplicht)

Jouw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Jouw bericht

Meterkast aanleggen

Updated on 2017-06-14T22:19:42+02:00, by pdinstallaties.