Skip to navigation

Contact Info

info@pdinstallaties.nl      +0162 743343     

Elektra

Voor het vervangen van elektra installaties bent u bij ons aan het juiste adres.

 

PDinstallaties is gespecialiseerd in het aanleggen en onderhouden van uw elektra installatiesystemen. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor het plaatsen van een nieuwe meterkast, het vervangen van al het schakelmateriaal in uw woning of advies over duurzame LED verlichting.

Ook het vernieuwen van uw centraal antenne installatie naar huidige maatstaven ( bijvoorbeeld als uw een Ziggo klant bent maar uw bekabeling verouderd is ) of uw WIFI netwerk verbeteren is geen probleem. En ook voor een eenvoudig inbraakbeveiligingssysteem of camera systeem zijn wij er voor u.

Meer over deze diensten kunt u lezen op:

PDinstallaties levert diensten aan onder meer particulieren en bedrijven. U kunt voor uw werkzaamheden altijd even contact met ons opnemen. Wij komen graag bij u langs om kennis te maken en voor een vrijblijvend gesprek over uw werkzaamheden. Ook als u advies nodig heeft over (uw) installaties of nadere informatie wenst over PDinstallaties en wat wij u te bieden hebben, kunt u uiteraard altijd even contact met ons opnemen.

 

Contact opnemen

Jouw naam (verplicht)

Jouw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Jouw bericht


Elektra

Elektra

Of het nu gaat om het vernieuwen van een meterkast of het aanleggen van een complete electra installatie, bij PD installaties bent u aan het juiste adres.
Lees meer

Telefonie & Internet

Telefonie & Internet

Het aanleggen van telefonie of internet uitbesteden? Wij zijn gespecialiseerd in netwerkbekabeling in en rondom uw woning of bedrijf.
Lees meer

Brandpreventie

Brandpreventie

Met onze brandpreventie oplossingen zorgen we ervoor dat uw woning of bedrijfspand voldoet aan de laatste veiligheidseisen!

Elektra

Updated on 2017-08-22T11:30:43+02:00, by pdinstallaties.