Skip to navigation

Contact Info

info@pdinstallaties.nl      +0162 743343     

Meterkast vervangen

 

Is uw meterkast toe aan vervanging? Laat hem vervangen door een expert!

Bij PDinstallaties kunt u natuurlijk als particulier terecht voor het plaatsen van een nieuwe meterkast of het vervangen van uw bestaande meterkast. Maar ook als bedrijf kunt u hiervoor bij ons terecht. We beschikken over een ruime hoeveelheid kennis en ervaring op het gebied van het plaatsen en aanpassen van verdeelkasten zowel in het klein zakelijk gebruik als in het industrieel gebruik.

Het merk dat we zelf vaak toepassen in woonhuizen is ABB Hafonorm. Dit omdat we hierover heel tevreden zijn vanwege het installatie gemak, eenvoud in gebruik en makkelijke uitbreidingsmogelijkheden. Maar we zijn hierin niet merk gebonden dus er zijn meerdere mogelijkheden op dit vlak door ons toepasbaar.

Voor wat betreft de zakelijke ( industriële ) toepassingen werken we nauw samen met een panelen/ schakelkastenbouwer en kunnen we zeker ook maatwerk leveren van begin tot eind.

Meer weten of direct advies?

U kunt voor uw werkzaamheden altijd even contact met ons opnemen. Wij komen graag bij u langs om kennis te maken en voor een vrijblijvend gesprek over uw werkzaamheden. Ook als u advies nodig heeft over (uw) installaties of nadere informatie wenst over PD installaties en wat wij u te bieden hebben, kunt u uiteraard altijd even contact met ons opnemen.

meterkast    foto groepenkast

Contact opnemen

Jouw naam (verplicht)

Jouw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Jouw bericht

Meterkast vervangen

Updated on 2017-08-14T21:57:06+02:00, by pdinstallaties.