Skip to navigation

Contact Info

info@pdinstallaties.nl      +0162 743343     

Huis beveiliging

Beveiliging in en rondom uw woning of bedrijfspand. Bij PDinstallaties bent u aan het juiste adres.

 

Is uw woning al optimaal beveiligd?

Bij het beveiligen van een woning denken mensen al snel aan inbrekers buitenshuis houden. Maar met een alarmsysteem houdt u niet alleen inbrekers buiten de deur, een alarm waarschuwt u ook in geval van een beginnende brand. Zo heeft u de tijd om veilig weg te komen uit uw huis, of als het om een kleine keukenbrand gaat deze zelf te blussen. Daarnaast werkt een huisalarm niet alleen als er een poging tot inbraak is, maar werkt het ook preventief. Het alarmsysteem schrikt inbrekers af, waardoor ze liever een paar straten verder lopen waar ze onopgemerkt te werk kunnen gaan.

Beveiligen van bedrijfspanden

Heeft u een eigen bedrijf of pand? Niet alleen thuis, maar ook bij uw bedrijf wilt u ongenodigde gasten buiten de deur houden en brand voorkomen. Voor bedrijven zijn er verschillende mogelijkheden. Met een bewegingsmelder vat u inbrekers direct in de kraag en met een sprinklerinstallatie zorgt u ervoor dat een eventuele brand direct geblust wordt, zodat de schade beperkt blijft.

Soort beveiliging

Bij PDinstallaties zijn we gespecialiseerd in het advies, installeren en onderhouden van alarmsystemen voor:

Meer weten of direct advies?

U kunt voor uw werkzaamheden altijd even contact met ons opnemen. Wij komen graag bij u langs om kennis te maken en voor een vrijblijvend gesprek over uw werkzaamheden. Ook als u advies nodig heeft over (uw) installaties of nadere informatie wenst over PDinstallaties en wat wij u te bieden hebben, kunt u uiteraard altijd even contact met ons opnemen.

 

Contact opnemen

Jouw naam (verplicht)

Jouw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Jouw bericht

Huis beveiliging

Updated on 2017-08-22T11:35:12+02:00, by pdinstallaties.