Skip to navigation

Contact Info

info@pdinstallaties.nl      +0162 743343     

Over ons

PDinstallaties, meer dan een installatiebedrijf.

Persoonlijk en vakbekwaam.

PDinstallaties, meer dan een installatiebedrijf.

Wij voeren zelfstandig losse opdrachten en projecten uit (klein of groot, particulier of bedrijfsgericht), maar u kunt ons ook inhuren om met uw organisatie mee te werken aan uw projecten.  Bij PDinstallaties bent u altijd aan het juiste adres voor het aanleggen van of service en onderhoud aan uw:

De achtergrond van PDinstallaties

Na jaren in loondienst te zijn geweest, besloot ik 9 jaar geleden om de stoute schoenen aan te trekken en voor mezelf te beginnen. In eerste instantie samen met mijn toenmalige compagnon en de laatste 2 jaar volledig zelfstandig.

Met PDinstallaties heb ik de visie om vooral een goed en betrouwbaar allround elektra installatiebedrijf te zijn, gericht op zowel bedrijven als particulieren. We onderscheiden ons met onze persoonlijke aanpak en klantgerichte service. Ik kijk terug op alle uitdagende projecten die succesvol zijn afgerond en denk uiteraard ook graag weer mee met een nieuw uitdagend project.

Ik hoop u in de toekomst van dienst te kunnen en mogen zijn bij het bieden van de vertrouwde klantgerichte service van uw project, groot of klein. Kijk zeker eens bij onze projecten op deze website of op onze Facebookpagina om een goede impressie te krijgen van onze werkzaamheden en wellicht tot snel.

Groeten,

Bas van der Pluijm
PDinstallaties

Contact opnemen

Jouw naam (verplicht)

Jouw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Jouw bericht

Over ons

Updated on 2024-02-05T14:04:20+01:00, by pdinstallaties.