Skip to navigation

Contact Info

info@pdinstallaties.nl      +0162 743343     

Schakelmateriaal vernieuwen

Is uw schakelmateriaal aan vervanging toe? Vraag naar de mogelijkheden!

 

Zeker ook op het gebied van de woningmarkt is PDinstallaties zeer actief. Ons huismerk is het zeer vooruitstrevende merk GIRA , naar onze mening zowel op het gebied van innovatie als design de koploper in de sector!

Schakelmateriaal van Gira, duurzaam en voordelig

Vraag eens naar de vele mogelijkheden van Gira in de vele verschillende soorten kleuren en materialen zoals natuurlijk het gebruikelijke kunststof maar ook RVS, aluminium, glas maar zelfs echt hout behoort tegenwoordig tot de mogelijkheden. Het is natuurlijk uiteraard altijd mogelijk om een demo model aan te vragen!

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van Gira, bekijk dan ook eens onderstaande video:

Natuurlijk kunnen we u ook vele andere bekende merken schakelmateriaal aanbieden zoals bijvoorbeeld Busch-jaeger, Berker, Jung of Peha.

Meer weten of direct advies?

U kunt voor uw werkzaamheden altijd even contact met ons opnemen. Wij komen graag bij u langs om kennis te maken en voor een vrijblijvend gesprek over uw werkzaamheden. Ook als u advies nodig heeft over (uw) installaties of nadere informatie wenst over PDinstallaties en wat wij u te bieden hebben, kunt u uiteraard altijd even contact met ons opnemen.

Contact opnemen

Jouw naam (verplicht)

Jouw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Jouw bericht

Schakelmateriaal vernieuwen

Updated on 2017-06-14T22:20:38+02:00, by pdinstallaties.