Skip to navigation

Contact Info

info@pdinstallaties.nl      +0162 743343     

Inbraakbeveiliging

Uw woning, kantoor of winkel voorzien van inbraakbeveiliging

 

PDinstallaties verzorgt professionele beveiligingsoplossingen voor zowel klein zakelijke als particuliere klanten. Professionele en vakkundige installatie van een inbraakbeveiligingssysteem eventueel in combinatie met brandpreventie behoort tot onze mogelijkheden. Tevens bieden wij ook servicecontracten aan voor het onderhoud van deze systemen.

keurmerk_veiligwonenOok is het bij ons mogelijk uw huis extra te beveiligen met bouwkundige toepassingen. U kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld het vervangen van uw bestaand sluitwerk door sluitwerk voorzien van een SKG keurmerk, het toepassen van extra raamsloten of anti-inbraakstrips en andere handige bouwkundige maatregelen. Ook hierin kunnen we uw adviseren en diverse mogelijkheden bieden.

De veiligheid in uw buurt

Uiteraard is voorkomen beter dan genezen. Niets is zo vervelend als wanneer iemand anders ongevraagd een bezoek brengt aan uw woning of bedrijfspand en daarbij uw eigendommen meeneemt. Bent u er van op de hoogte hoe veilig uw buurt is? Heeft uw buurt een buurtapp groep wat betreft veiligheid bijvoorbeeld ? Als dat zo is kunt u uzelf hierbij aanmelden zodat u op de hoogte bent wat er speelt in de buurt.

Via de website Misdaad in Kaart kunt u zelf zien hoe vaak er in de afgelopen periode is ingebroken of een poging gedaan tot in uw eigen gemeente. Meer handige tips om een inbraak te voorkomen vindt u hier.

Let op! Momenteel is er een inbraakgolf gaande in de gemeente Geertruidenberg. Zorg dat u zichzelf niet laat verrassen!

Meer weten of direct advies?

U kunt voor uw werkzaamheden altijd even contact met ons opnemen. Wij komen graag bij u langs om kennis te maken en voor een vrijblijvend gesprek over uw werkzaamheden. Ook als u advies nodig heeft over (uw) installaties of nadere informatie wenst over PDinstallaties en wat wij u te bieden hebben, kunt u uiteraard altijd even contact met ons opnemen.

 

 

 

Contact opnemen

Jouw naam (verplicht)

Jouw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Jouw bericht

Inbraakbeveiliging

Updated on 2017-08-22T11:34:46+02:00, by pdinstallaties.