Skip to navigation

Contact Info

info@pdinstallaties.nl      +0162 743343     

Internet & Telefonie

PDinstallaties is gespecialiseerd in het aanleggen, onderhouden en
renoveren van elektrotechnische installaties.

 

Op het gebied van centrale antenne, telefonie en internet zijn we ook actief. Particulier kunnen we een compleet pakket aan oplossingen bieden.  Voor de klein zakelijke gebruiker is het vaak in de vorm van infrastructuur en bekabeling. Hierin maken we wel een splitsing omdat voor deze verschillende sectoren de mogelijkheden vaak erg verschillen.

Meer weten of direct advies?

U kunt voor uw werkzaamheden altijd even contact met ons opnemen. Wij komen graag bij u langs om kennis te maken en voor een vrijblijvend gesprek over uw werkzaamheden. Ook als u advies nodig heeft over (uw) installaties of nadere informatie wenst over PDinstallaties en wat wij u te bieden hebben, kunt u uiteraard altijd even contact met ons opnemen.

Contact opnemen

Jouw naam (verplicht)

Jouw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Jouw bericht


Elektra

Elektra

Of het nu gaat om het vernieuwen van een meterkast of het aanleggen van een complete electra installatie, bij PD installaties bent u aan het juiste adres.
Lees meer

Telefonie & Internet

Telefonie & Internet

Het aanleggen van telefonie of internet uitbesteden? Wij zijn gespecialiseerd in netwerkbekabeling in en rondom uw woning of bedrijf.
Lees meer

Brandpreventie

Brandpreventie

Met onze brandpreventie oplossingen zorgen we ervoor dat uw woning of bedrijfspand voldoet aan de laatste veiligheidseisen!

Internet & Telefonie

Updated on 2017-08-15T15:53:06+02:00, by pdinstallaties.