Skip to navigation

Contact Info

info@pdinstallaties.nl      +0162 743343     

Camera beveiliging

Uw woning, kantoorpand of winkel voorzien van camerabeveiliging? 

Vraag nu advies aan!

 

PDinstallaties verzorgt professionele beveiligingsoplossingen voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Tevens bieden wij eventueel ook servicecontracten aan voor het onderhoud van de door ons geplaatste systemen. Wij werken merk onafhankelijk, maar hebben wel een aantal vaste merken die bij veel van onze klanten worden geïnstalleerd en gekenmerkt worden door een goede prijs-kwaliteit verhouding. Denk daarbij o.a. aan:

camerabeveiligingDahua is een van de grootste leveranciers ter wereld op het gebied van video surveillance producten. Het bedrijf is gespecialiseerd in videobewaking technologie, alsmede het ontwerpen en vervaardigen van CCTV en videobewakingsproducten. De productlijn varieert van camera's en DVR's tot videomanagement software.

camerabeveiliging2


Hikvision
heeft een complete assortiment van cameraproducten voor het beveiligen van uw bedrijf of woning. Ook is het mogelijk om Hikvision in te zetten voor grote projecten omdat ze alle kwaliteit in huis hebben zoals bijvoorbeeld het bewaken en slimme oplossingen in parkeergarages.

Meer weten of direct advies?

U kunt voor uw werkzaamheden altijd even contact met ons opnemen. Wij komen graag bij u langs om kennis te maken en voor een vrijblijvend gesprek over uw werkzaamheden. Ook als u advies nodig heeft over (uw) installaties of nadere informatie wenst over PD installaties en wat wij u te bieden hebben, kunt u uiteraard altijd even contact met ons opnemen.

Contact opnemen

Jouw naam (verplicht)

Jouw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Jouw bericht

Camera beveiliging

Updated on 2017-08-15T16:17:56+02:00, by pdinstallaties.