Skip to navigation

Contact Info

info@pdinstallaties.nl      +0162 743343     

Intercom

Uw woning, kantoorpand of winkel voorzien van een intercom systeem

Vraag nu advies aan!

 

PDinstallaties verzorgt professionele intercomsystemen voor zowel zakelijke als particuliere klanten en met spraak of bijvoorbeeld ook voorzien van een camera. Er zijn tal van mogelijkheden te bieden op het gebied van een intercomsysteem.

Haal topkwaliteit Intercoms in huis met Gira

Ons huismerk is hierin Gira vanwege het zeer mooie design, installatiegemak, zeer goede beeld en audiokwaliteit, integratiemogelijkheden en de vele uitbreidingsmogelijkheden zoals toegangscontrole en bediening via smartphone.

gira1  gira2

Andere merken kunnen uiteraard ook op verzoek van de klant toegepast worden. We komen graag een keer bij u langs om de mogelijkheden door te nemen en de situatie ter plaatse te beoordelen.

Meer weten of direct advies?

U kunt voor uw werkzaamheden altijd even contact met ons opnemen. Wij komen graag bij u langs om kennis te maken en voor een vrijblijvend gesprek over uw werkzaamheden. Ook als u advies nodig heeft over (uw) installaties of nadere informatie wenst over PDinstallaties en wat wij u te bieden hebben, kunt u uiteraard altijd even contact met ons opnemen.

Contact opnemen

Jouw naam (verplicht)

Jouw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Jouw bericht

Intercom

Updated on 2017-08-15T16:49:36+02:00, by pdinstallaties.